Dai un ban, dar stai în față... în sala de judecată. Kim Kardashian este urmărită de ghinion. Nici nu a scăpat de vizitele la tribunal cauzate de divorțul de Kanye West, că acum va trebui să dea cu subsemnatul în instanță după ce a fost acuzată de furt.

Kim Kardashian fac ece face și intrămdin nou în belele. De data asta, Kim este acuzată de furt la cel mai înalt nivel. Un fragment dintr-o statuie a zeiței Atena care se află la ea acasă se pare că este un obiect de artă foarte valoros și că a intrat în posesia miliardarei într-un mod ilegal. În 2016, Kim și Kanye au decis că este momentul să își renoveze casa din Calabasas, așa că nu s-au uitat la bani. Cei doi soți au cheltuit 750.000 de dolari doar pe obiecte de artă și decorațiuni, iar printre astea s-a aflat și un fragment dintr-o statuie care acum îi cauzează probleme miliardarei.

#Bleached. Kim Kardashian și-a decolorat sprâncenele. Nu este singura vedetă care a apelat la trucul ăsta!

În 2016, camionul care transporta marfa către reședința lui Kim și a lui Kanye a fost oprit de vameșii care au sesizat ceva suspect. Kim a motivat la acea vreme că arhitectul care s-a ocupat de amenajarea casei s-a asigurat că statuia nu este o opera veritabilă de artă, ci doar o replică foarte bună. Acum, după 5 ani adevărul a ieșit la iveală, iar fragmentul de care Kim s-a bucurat în casa ei este piesa originală de artă care i-ar putea aduce prejudicii considerabile fostei soții a lui Kanye West.