Cei mai tari creatori de conținut de pe TikTok vor avea propriul reality show pe Netflix. Adolescenții care s-au reunit sub numele de Hype House la finalul anului 2019 vor fi protagoniștii unui reality produs de Netflix, care va pune accent pe viețile celor care dau tonul pe TikTok.

Hype House este un grup de adolescenți care s-au reunit sub această denumire în decembrie 2019. Ce au în comun? Toți dau ora exactă pe TikTok și au la picioare milioane de follow-eri. Kouvr Annon, Nikita Dragun, Sienna Mae Gomez, Chase Hudson, Larri Merritt, Thomas Petrou, Alex Warren și Jack Wright sunt cunoscuți pe rețeaua de socializare, mai ales în rândul adolescenților din afară. Acum, ei vor face pasul către puțin mai multă celebritate, iar viețile lor, dincolo de TikTok, vor fi subiectul unui reality show produs de Netflix. Totuși, de pe lista de protagoniști lipsesc chiar cei mai cunoscuți dintre TikTok-eri: Charli D’Amelio, Dixie D’Amelio, Addison Rae și Daisy Keech, care au decis să se rupă de grup și să activeze pe cont propriu.

#TikTokRomânia. Cum arată topul celor mai tari videoclipuri de pe TikTok? Uite cine este pe primul loc!

Cei de la Netflix nu au dat prea multe detalii despre proiect și nu au anunțat o dată oficială de lansare. Deocamdată, știm doar că va fi un show filmat în regim reality și, cel mai probabil, va apărea pe platformă la finalul acestui an sau anul viitor. 

 

@thehypehouse.rus

Похожи ? 😹

♬ talking to the moon sickmix - Sickickmusic
@thehypehouse.rus

 

♬ оригинальный звук - Ekaterina Deniskina
@thehypehouse.rus

Всем пока 🥺❤️ Все подробности в |Н$T

♬ оригинальный звук - 🦋Вика🦋