Arta cere sacrificii, iar Gigi Hadid știe asta foarte bine. Modelul a fost cap de afiș la defilarea lui Marc Jacobs, iar look-ul ei de anul acesta este cel puțin surprinzător. 

Gigi Hadid este unul dintre cele mai cameleonice modele din lume. De-a lungul timpului, aceasta a bifat mii de defilări și niciuna nu a semănat cu cealaltă. Dacă până acum totul a fost spectaculos, defilarea pentru Marc Jacobs a fost desprinsă din altă lume. Creatorul și-a dorit ceva unic și se pare că a reușit. Pentru acest eveniment, Gigi și-a decolorat sprâncene și a apelat la o perucă brunetă cu breton de inspirație japoneză.

Pentru defilarea care a avut loc la Biblioteca Publică din New York, Gigi, dar și sora ei, Bella au apărut rase în cap. Din fericire pentru ele, schimbarea nu este una permanentă. Marc Jacobs lucrează cu cei mai buni artiști prostetici, iar totul a fost obținut doar din machiaz.

Imaginile postate de vedete pe Instagram au creat confuzie, iar pentru acest rezultat este „vinovată” Diane Kendal, una dintre cele mai cunoscute makeup artiste din lumea modei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@bellahadid)

Cei mai mari designeri se bat, la figurat pentru ca Gigi Hadid să defileze purtând creațiile lor. Gi face parte din gang-ul noilor modele care fac ravagii la nivel mondial, alături de sora ei, Bella Hadid, de Kendall Jenner și de soția lui Justin Bieber, Hailey. Gigi Hadid are peste 73 de milioane de urmăritori pe Instagram, la care se adaugă și alte milioane in real life.

Muți dintre cele care o urmăresc pe Gigi pe Instagram visează la o carieră de model. Nu este deloc simplu să ajungi la nivelul ei, mai ales că Gi se antrenează de ani buni. O defilare de câteva secunde are în spate ore, poate chiar zile întregi de antrenament. De la celebrul mers cu cartea pe cap, până la alergatul elegant pe bandă, toate fac parte din antrenamente „obișnuite” ale lui Gigi. Dacă nu ne crezi, îți lăsăm dovada!

@sfioraree Gigi Hadid Reveals the Secret to Her Runway Walk #gigihadid #foryou #virall #fyp #fypシ #fy ♬ MOOSE – kemy

Înainte de a fi anulate în 2018, defilările Victoria erau unele dintre cele mai grandioase din întreaga lume a modei, așa că nu este de mirare că Gi și-a dorit un loc în echipa de îngerași. Prima audiție a modelului a avut loc în 2015 și de abia acum a apărut pe TikTok. În videoclipul de câteva secunde fanii lui Gi au putut observa cum aceasta a defilat cu încredere, așa că juraților nu le-a luat prea mult timp să spună ”te vrem în echipa noastră”.

@vsfs_angels

Follow my back up @vsfs_angelsbackup and personal @sophiemfarlane #Victoriassecretfashionshow #vsfashionshow #gigihadid #vsfs #victoriassecret

♬ confident – favsoundds