Lino Golden este unul dintre artiștii care a evoluat enorm din punct de vedere profesional și personal într-un timp destul de scurt. Privind retrospectiv, Lino nu a uitat niciodată de unde a plecat și, din când în când, împărtășește amintirile cu fanii.

De nerecunoscut. Așa am putea descrie imaginea pe care a urcat-o recent Lino pe Instagram. Artistul s-a lăsat cuprins de nostaligie și a postat o poză din copilărie. Urmăritorii artistului au putut face și o comparație, evoluția fiind evidentă. ”😢 Ce trece timpul. Învățați să prețuiți momentul 😭😭”, a scris Lino pe Instagram în dreptul imaginii de aproape 21 de mii de aprecieri.

Lino Golden are planuri mari pentru anul care a început. Artistul și-a schimbat look-ul, a revenit în forță pe social media, iar planurile nu se opresc aici. După scandalul de anul trecut cu familia Golden Boy Society, Lino este mult mai matur și deja a tras anumite concluzii. Pe lista de ”to do” a artistului se află patru puncte mari și late și, la cât de ambițios îl știm pe Lino, clar nu se va lăsa până nu le va duce la îndeplinire.

Lino vrea ca în 2021 să scoată muzică bună, să evite oamenii toxici pentru el, să fie sănătos și, probabil cel mai important, să își facă mama mândră.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lino 🦍 (@linogolden)