Billie Eilish e de neoprit! Artista de 19 ani și-a mai trecut în palmares un record la care alți artiști mari doar visează și a devenit prima artistă solo care a reușit să aibă patru piese de number one în Billboard. 

Atunci când vine vorba despre topuri și clasamente, Billboard e publicația care dă ora exactă. O regulă nescrisă ar fi: nu ești în Billboard, nu exiști, iar artiștii se luptă să aibă măcar o piesă în clasament, de-a lungul carierei. Billie Eilish a reușit, în timp-record, să bifeze nu una, ci patru piese de number one. Și asta în mai puțin de doi ani! 

Billie a devenit primul artist solo care are atât de multe piese de number one în Billboard Alternative Play. Prima melodie a ei care a ajuns în vârful clasamentului a fost hitul ”Bad Guy”. Se întâmpla în mai 2019. A urmat ”Bury a Friend”, care a stat pe locul 1 două săptămâni. În februarie 2020, Billie a lansat ”Everything I Wanted”, care a fost number one în Billboard pentru cinci săptămâni. Acum a venit rândul lui ”Therefore I Am” să domine clasamentul. Beat this!

În 32 de ani, de când există topul Alternative Play, niciun artist solo nu a mai avut patru piese pe locul întâi.