Zece zile. Atât i-a luat lui Adele să cucerească topurile internaționale cele mai importante și să ajungă number one în cel mai relevant clasament muzical din lume. Piesa ”Easy On Me” domină în acest moment topul Billboard, la toate categoriile. 

Adele scrie istorie în muzică, din nou. A stat ”pe bară” șase ani, a lucrat la albumul pe care urmează să îl lanseze pe 19 noiembrie, iar prima piesă pe care a promovat-o e doar un indiciu că așteptarea a meritat. Melodia a început să scrie recorduri încă de când a fost lansată și a devenit cea mai accesată de pe Spotify, în primele 24 de ore de la lansare. Pe YouTube se bucură de aproape 115 milioane de vizualizări, dar probabil cel mai important lucru este că domină, în acest moment, clasamentele Billboard.

Adele, mai tare decât BTS. Piesa ”Easy On Me” a stabilit un record de ascultări în primele 24 de ore

”Easy On Me”, prima piesă de pe albumul ”30” pe care Adele a lansat-o, este, în acest moment, number one în Billboard Hot 100, Billboard Global 200 și Billboard Global (în afara Statelor Unite). Pe Shazam, piesa lui Adele este pe locul 4 în topul celor mai căutate melodii din lume. 

Albumul ”30” urmează să apară pe 19 noiembrie și conține în total 22 de piese. Este materialul discografic cu cele mai multe melodii din cariera lui Adele, iar artista a dezvăluit că este și cel mai sensibil de până acum.