Camila Cabello s-a depășit pe sine. După ce a cucerit toate topurile cu piesele ei, fanii artistei vor avea ocazia să o vadă în unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, ”Cinderella”.

Camila Cabello se pregătește să-şi facă debutul în lumea filmului. Cu doi ani în urmă, artista își anunța fanii că va juca rolul principal în „Cenuşăreasa/ Cinderella”, un remake regizat de Kay Cannon pentru Sony Pictures, după o idee a lui James Corden.

Artista cunoscută publicului după single-ul "Havana" și ”Señorita” va avea rolul principal în noua variantă a poveştii „Cenuşăreasa” care va fi mult mai muzicală decât versiunea originală. Camila nu doar că va fi această Cinderella modernă, dar va ajuta și la coloana sonoră.

Inițial, ”Cinderella” trebuia să apară pe 5 februarie 2021, dar pandemia a dat peste cap echiăa de producție și filmările. Acum, așteptarea a luat sfârșit, iar fanii Camilei se pot bucura de trailer, dar și de faptul că filmul va fi disponibil începând cu 3 septembrie pe Amazon Prime.