Rihanna nu poate fi oprită nici măcăr de pandemie. Diva din Barbados și-a obișnuit fanii cu show-uri spectaculoase de modă atunci când vine vorba de Savage x Fenty, iar anul acesta nu se abate de la regulă.

Rihanna se pregătește intens pentru prezentarea de modă de anul acesta a colecției Savage x Fenty. Artista a înțeles că trebuie să respecte anumite reguli, așa că a mutat întreg spectacolul în online. Anunțul a fost făcut de Riri pe Instagram, acolo unde și-a informat fanii că pot urmări show-ul pe data de 29 septembrie și, cel mai probabil, va fi la fel ca anul trecut, disponibil pe Amazon Prime.

#lookalike. Sosia Rihanna a reprodus apariția divei de la MET Gala. I-a ieșit?

După apariția de la MET Gala, Riri a decis să nu mai păstreze secretul și a dezvăluit lista de invitați și nu este deloc una scurtă. Momentele artistice vor fi asigurate de Nas, Daddy Yankee, Jazmine Sullivan, Ricky Martin, Normani și Jade Novah, iar printre invitațise numără Adriana Lima, Bella Poarch, Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Irina Shayk, Sabrina Carpenter, Vanessa Hudgens, dar și mulți alții.

Can't wait to see ya!