Andreea Bălan nu trece prin cele mai roz momente din viața ei. În urmă cu un an, artista a fost la un pas de moarte, iar acum probleme de sănătate revin în viața ei.

Andreea Bălan este foarte prezentă pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Obișnuiți cu postările dese ale artistei, urmăritorii Andreei au început să își pună un semn de întrebare atunci când au văzut o singură imagine pe contul ei de Instagram.

Se pare că Andreea nu este chiar în cea mai bună formă. În ultimele zile, artista a acuzat dureri abdominale puternice, așa că nu a mai stat pe gânduri și a apelat 112.

Ajunsă pe mâna medicilor, aceștia au asigurat-o că vor ține întreaga situație sub control, iar dacă lucrurile vor degenera, se va ajunge și la intervenții medicale. Pe Instagramul Andreei, fanii au observat imediat că artista nu este în apele ei, iar mesajul postat de ea i-a îngrijorat. ”Viața îți dă câț poți duce”. Mesajele de susținere și gândurile bune nu au încetat să apară, comunitatea ei dovedind încă o dată că este alături de ea.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

viata iti da cat poti duce🎼

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on