În timp ce România se topește la temperaturi de aproape 40 de grade Celsius, Delia a plecat în vacanță la răcoare. Artista a ales o țară europeană cu temperaturi mult mai scăzute decât România și se relaxează făcând drumeții pe munte. 

Delia și-a obișnuit deja fanii să facă din iarnă vară și invers. Atunci când este frig la noi, Delia pleacă să se relaxeze în destinații exotice și postează imagini de pe plaje însorite, în timp ce acasă ninge și sunt temperaturi cu minus. Iar atunci când în București este caniculă, Delia dă fuga la munte, fie că alege destinații montane de la noi sau din altă țară. După ce anul trecut a fost în Austria, acum a dat căldura din România pe zăpada munților din Elveția. Artista a profitat că a încheiat filmările pentru unul dintre proiectele TV unde este jurată și a fugit de căldură. 

Mesaj pentru hateri? Delia s-a fotografiat pe terasă, dar fanii au observat un detaliu ciudat

Artista a povestit în trecut că preferă vacanțele cu odihnă activă, în care explorează și face drumeții, pentru a cunoaște cât mai mult din farmecul locurilor pe care le vizitează. Atunci când merge undeva, postează o mulțime de fotografii și filmări pe conturile ei de social media și chiar și-a făcut un cont de Instagram special pentru travel: @delianomad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)