Lumea este mică, iar Kanye West și John Legend demonstrează asta. Cei doi artiști obișnuiau să fie petreacă foarte mult timp împreună. Multe piese de succes au luat naștere în studioul lor. Asta până când cei doi au decis să rupa prietenia care îi lega. 

John Legend și Kanye West nu își mai vorbesc de ani buni. Fanii înfocați știau că cei doi au fost foarte buni prieteni, dar nu mulți știu de la ce s-a produs ruptura dintre ei. Legend a fost cel care a abordat acest subiect și a vorbit cât se poate de sincer despre relația lui cu rapperul.

Se pare John nu a mai fost atât de apropiat de Kanye după ce acesta s-a implicat în politică. Episoadele de susținere față de Trump i-au pus capac lui Legend. La fel și prieteniei dintre ei.

„Nu mai suntem prieteni, așa cum obișnuiam să fim. Eu nu am fost de acord cu suportul lui față de Trump și nici cu candidatura lui. Cred că asta a fost prea mult pentru noi. Kanye s-a supărat că nu i-am fost alături în 2020, la alegeri. Până în momentul acela, eram foarte apropiați”, a povestit John la podcastul The Axe Files.

 

De ce nu își mai vorbesc John Legend și Kanye West. Cei doi obișnuiau să fie cei mai buni prieteni
Hepta

John Legend va deveni tătic pentru a treia oară

Chrissy Teigen iubește enorm copiii și și-a dorit mereu să fie înconjurată de câți mai mulți prichindei. Dorința ei a fost ascultată, iar după multe încercări, aceasta a reușit să râmână însărcinată. Acesta urmează să fie cel de-al treilea copil al lui Chrissy și al lui John Legend. Cuplul este foarte fericit și nerăbdător să îl primească pe cel mic acasă. Momentan, viitoarea mămică a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

„Ultimii ani au fost un carusel de emoții. Fericirea este din nou prezentă în casa noastră. După un milard de gloanțe (în picior, după cum puteți vedea), așteptăm un copil. La fiecare programare îmi spuneam – dacă azi va fi ok, fac anunțul. Am ajuna la concluzia că era mereu nerăbdătoare. A fost foarte greu să ajung în punctul de acum”,a spus Chrissy.