Victoria Beckham își dorește ca nimeni din familia ei să meargă la concertele Spice Girls, deoarece nu vrea ca numele ei să aibă vreo legătură cu trupa din care ea a făcut parte.

Single nou Spice Girls in 2019? Vezi cu ce mare artist ar putea fi colaborarea

Deși în trecut, Victoria ar fi spus că „abia așteaptă să meargă la show-ul Spice girls”, aceasta insistând că întotdeauna va face parte din trupă, în prezent, Victoria nu își mai dorește acest lucru. Refuzul soției lui David Beckham, vine după ce Geri Horner i-a invitat personal la concertul Spice Girls pe copiii soților Beckham. 

„Geri a căutat-o pe Victoria și i-a invitat părinții și copiii la unul dintre concerte pe cheltuiala ei. Dar Victoria nu vrea ca ei să participe sau să fie fotografiați la eveniment (…), vrea o despărțire curată și nu vrea ca numele ei sau cel al familiei ei să fie alăturat de niciun fel trupei”, a spus o sursă pentru presa internațională. 

OMG! Mel B a dezvăluit că a avut o aventură cu Geri Halliwell, colega ei de din Spice Girls

Turneul Spice Girls se va desfășura pe parcursul a treisprezece zile, pe 13 stadioane, începând cu 24 mai la Dublin și încheindu-se luna viitoare, pe Wembley.