Toată lumea o știe pe Ariana Grande tcu acea coafură perfectă, un ponytail superb, plin de volum și perfect finisat, pe care a afișat-o în ultimii ani atât pe scenă, cât și la evenimente sau pe Instagram.

Toată lumea s-a prins că acea coadă nu este părul Arianei și că este vorba despre multe extensii de păr pentru a obține acel volum și acea lungime. Dar ce ai spune dacă ți-am zice că Ariana a fost forțată de împrejurimi să ajungă la acel ponytail?

Ariana avea doar 16 ani când s-a alăturat familiei Nickelodeon în serialele „Victorious” și „Sam and Cat”. Ari a primit roluri lui Cat și Valentine, dar nici nu își imagina prin câte schimbări trebuia să treacă pentru aceste personaje. Artista a fost obligată să își vopsească părul roșcat patru ani la rând, iar constant trebuia să-l treacă prin procese de decolorare pentru ca roșcatul să fie la fel de intens.

Producătorul serialului, Dan Schnider a considerat că Ariana trebuie să facă asta de dragul personajului pe care îl interpreta. Mai mult, se pare că erau prea multe fete brunete pe platoul de filmare și cineva trebuia să se sacrifice pentru a fi diferită. Într-un interviu mai vechi, Ariana a recunoscut că își vopsea părul odată la două săptămâni pentru ca totul să fie conform scenariului și descrierii personajului său. La un moment dat, după atâtea colorări și decolorări, Arianei i-a fost oferită o perucă pentru a putea filma în continuare.

După terminarea serialului, părul ei a fost complet distrus, așa că singura variantă a rămas meșa de ponytail. Deși au trecut mulți ani de atunci, părul Arianei nu și-a revenit nici acum. Ba mai mult, artista a fost diagnosticată cu alopecie din cauză ca a purtat prea mult timp ponytail.