În urmă cu câteva zile, Travis Barker a fost transportat de urgență la spital. Familia s-a panicat foarte tare, mai ales că acesta a început să se simtă rău brusc. Acum, au ieșit la iveală alte probleme pe care artistul le-a avut în trecut și care ar fi putut influența starea lui de acum.

Travis Barker a ajuns marți seară pe mâinile medicilor. Aceasta a fost surprins de paparazzi în timp ce era transportat pe targă de către echipajul de pe ambulanță și dus la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Kourtney a fost alături de iubitul ei și l-a însoțit, însă fără să dea vreo explicație despre ce a pățit artistul. Familia este foarte rezervată, doar fiica lui Travis, Alabama a fost cea care a postat pe Instagram mesajul „să vă rugați pentru tata”. 

Acum, diagnosticul artistului a ieșit la iveală și se pare că este vorba de o pancreatită declanșată de o colonoscopie pe care acesta a făcut-o cu ceva timp în urmă. Travis nu a fost scutit de probleme nici în trecut. În 2008, soțul lui Kourt a supraviețuit unui accident aviatic, apoi s-a confruntat cu cheaguri de sânge și când credea că totul s-a terminat, în 2018 a făcut și accident cu mașina.