Irina Rimes a părăsit România și a plecat în Franța, cu noul ei iubit. Artista s-a mutat, pentru o perioadă, în Paris, unde a închiriat un apartament alături de băiatul misterios care a intrat în viața ei. 

David Goldcher se numește cel care i-a cucerit inima Irinei Rimes și a convins-o să renunțe la România, cel puțin pentru moment. Artista a plecat în Franța, unde a semnat cu o nouă casă de discuri, iar pe plan personal pare să îi meargă mai bine ca oricând. Irina și David au închiriat un apartament cochet în Paris, iar artista le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram câteva imagini din cuibușorul lor de nebunii. Dar cine este David Goldcher și cum a ajuns la inima frumoasei moldovence? 

 

Se pare că muzica este răspunsul, iar acest lucru este valabil și în cazul Irinei și al lui David, pentru că și el cochetează cu muzica. A apărut ca interpret în mai multe videoclipuri, iar atunci când nu cântă, creează muzică în studio. David face parte din proiectul muzical We Are Gold și, chiar dacă nu se bucură de un succes precum cel al iubitei lui, pasiunea pentru muzică a fost cea care i-a apropiat.