Johnny Depp trece prin una dintre cele mai tumultoase perioade. Întreaga lui carieră a fost pusă sub semnul întrebării, asta după ce Amber Heard l-a acuzat de agresiune. În ultima vreme, Amber este cea mai cunoscută iubită a lui Johnny, dar, înainte de ea, au mai fost și alte femei celebre.

Procesul lui Johnny Depp durează de câteva zile și se estimează încă pe atât. Actorul a fost acuzat cu ani în urmă de către Amber Heard, fosta lui soție, de agresiune. Procesul s-a judecat în Anglia, iar Johhny a fost cel care a pierdut. Nu doar procesul, ci și toate aparițiile pe care urma să le aibă în producții de succes, precum „Pirații din Caraibe”. Singurul brand care a rămas alături de Johnny a fost Dior.

În timp ce Amber nu are martori elocvenți și nici probe care să ateste că Depp o maltrata 24/24, 7 zile din 7, o fostă parteneră de-ale actorului a ieșit în față cu o serie de declarații care ar putea schimba cursul întregului proces.

„Johnny este atât de auzant, de șarmant, unic, minunat! Era obsedat de mine și foarte romantic. Nu am mai vorbit cu el de mai bine de 30 de ani, nici nu l-am văzut. Întreaga situație de acum mă înfurie. Sunt oameni care sunt implicați și suferă. Este trist. Nu am o opinie clară, doar că nu îmi place deloc ce văd. L-am cunoscut într-o altă ipostază”, a spus Jennifer Grey pentru Extra.

Și pentru că tot suntem la capitolul foste, uite cine a mai trecut prin viața actorului:

Lori Anne Allison 

Sherilyn Fenn

Jennifer Grey

Winona Ryder

Juliette Lewis

Ellen Barkin

Kate Moss

Vanessa Paradis

Amber Heard