The Weeknd este unul dintre cei mai râvniți burlaci, iar statutul acesta îl flatează. Oricât de mult și-ar dori o parteneră, se pare că artistul nu are mai deloc noroc în dragoste și relațiile lui nu au durat la fel de mult pe cât se aștepta. 

De-a lungul timpului, The Weeknd s-a remarcat prin stilul lui muzical și a fost apreciat pentru discreția de care a dat dovadă atunci când a venit vorba de relațiile lui. Artistul a avut câteva relații notabile pe care a încercat să le țină departe de ochii curioșilor, dar nu prea i-a reușit. Toți fanii artistului știu povestea de dragoste a acestuia cu modelul Bella Hadid și mai știu și cât de mult a suferit după despărțire. Asta nu o spunem noi, ci toate piesele pe care le-a lansat cu trimitere la ea.

Uite cine s-a aflat la un moment dat pe lista de cuceriri a artistului!

Bella Hadid. Relația cu celebrul model este una iconică pentru istoricul lui The Weeknd. Bella și The Weeknd au avut o relație din 2015 până în 2016, atunci când s-au despărțit amiabil. Apoi, cei doi și-au mai acordat o șansă în aprilie 2018 și au rezistat împreună până în 2019. La cât de tumultoasă a fost relația lor, fanii celor doi se așteaptă oricând la o împăcare.

Selena Gomez. The Weeknd a fost umărul pe care Selena Gomez a plâns după ce s-a despărțit de Justin Bieber. Cei doi nu au rezistat mult timp împreună, dar fanii nu au fost surprinși de decizia lor de a se despărți. Selena și The Weeknd au rămas în relații bune și chiar au lansat și piese despre povestea lor de dragoste. How sweet!

Rosalia. La finalul anului 2020 au circulat zvonuri care îl cuplau pe The Weeknd cu Rosalia după ce au lansat împreună remixul peisei ”Blinding Lights”. Niciunul dintre cei doi artiși nu a declarat nimic și se pare că de atunci The Weeknd a devenit și mai rezervat în ceea ce privește viața sentimentală.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)