Lady Gaga este un cetățean model și își încurajează fanii să îi urmeze exemplul. Artista de abia a așteptat să puna stampila pe buletinul de vot, iar apariția ei a fost una wow!

Lady Gaga a făcut-o și pe asta! Artista a mers să își exprime votul, iar drumul până la urna de vot nu putea să fie unul banal. Gaga a coborât dintr-o mașină luxoasă, îmbrăcată sumar, cu un tricou oversize și cu piesa ei ”Babylon” la maxim. Nu este pentru prima dată când artista trage un semnal de alarmă asupra importanței votului în această perioadă. 

”Opulență și simț civic” a fost concluzia la care a ajuns comunitatea de urmăritori a artistei. Fanii acesteia au apreciat faptul că Lady Gaga se folosește de popularitate și de puterea vocii pentru a face o schimbare.

În campania anti Trump alături de Lady Gaga s-au afișat în online și alte nume sonore precum Billie Eilish, Rihanna, Ariana Grande, Cardi B și nu numai. Americanii își vor alege noul președinte pe data de 3 noiembrie, iar până acum majoritatea au votat prin poștă sau la urnele special amplasate. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Category: Ballot Drop Off Realness

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on