Carla’s Dreams nu mai are nevoie de prezentare. Piesele trupei vorbesc de la sine, iar Sergiu este recunoscut pentru profunzimea versurilor. Chiar dacă sunt prezenți de ani buni pe scena muzicală de la noi, nimeni și nimic nu i-a convins să renunțe la machiaj. Și pe bună dreptate, având în vedere ce sume investesc, anual, în picturile de pe față.

Cei care au mers, cel puțin o dată, la un concert Carla’s Dreams au observat că machiajul artiștilor rămâne intact și după minute bune de cântat. Indiferent de temperaturile de afară și de efortul pe care îl depun, fiecare linie și fiecare punct este la locul ei. Fanii s-au convins că aceștia nu au de gând să renunțe la makeup, așa că au început să aibă alte curiozități. Întrebat ce sume investește într-un astfel de machiaj profesionist, Sergiu nu a știu să ofere o cifră exactă. În schimb, a estimat că se ajunge la 10-15 mii de euro pe an.

„Cântăm cu maștile pe față. Nu este o idee originală, a fost rezultatul căutării unui răspuns la întrebarea cum să ne păstrăm intimitatea. Costurile diferă în funcție de complexitatea machiajului.

Dacă am face o medie, cam o sută de euro pentru fiecare apariție a trupei. Folosim produse biologice, cu coloranți alimentari și, până acum, din fericire, probleme nu am avut”, a declarat, la un moment dat, Sergiu pentru Libertatea.

Dai un ban, dar stai în față. Câți bani cheltuie artiștii de la Carla's Dreams pentru makeup
Youtube

Piesele de la Carla’s Dreams, la un pas de a fi interzise pe radio

De mai bine de 10 ani, Carla’s Dreams a transmis emoție prin fiecare piesă pe care a lansat-o. Sentimentele transpuse pe note muzicale și multă pasiune par să fie rețeta succesului care i-a menținut pe cele mai bune poziții din topurile de la noi. Așa cum era de așteptat, succesul unor piese a venit la pachet și cu probleme. Nu de puține ori, Carla’s Dreams a fost reclamat la CNA din cauza profunzimii pieselor pe care nu toată lumea a fost capibilă să o înțeleagă.

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată „P.O.H.U.I”. Îți spun un secretuț. Au dat în judecată trei piese. 

Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. O, doamne. Era superb dacă se întâmpla asta. Îți dai seama: «Basarabean, cenzurat în București de CNA».

„Eroina”, „Acele”, la toate le-au găsit câte ceva. E o asociație care nu muncește. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV? Au nimerit la cineva deștept care a zis: «băieți, citiți legea». Și nu a reușit, dar așa de tare mi-aș fi dorit… Tu-ți imaginezi să cenzureze Eroina pe TV și radio statul român”, a spus Carla’s Dreams, în podcastul „Fain & Simplu”.