În afară, hiturile nu apar peste noapte, iar rețeta succesului este una destul de complicată. A aflat pe propria piele Megan Thee Stallion. Artista a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-l avea pe Future pe una dintre piesele ei.

Megan Thee Stallion se bucură de succes mai mult ca niciodată. Artista a dat lovitura în pandemie, odată cu piesa „Savage”. Aceasta a devenit instant virală, iar milioane de videoclipuri erau făcute pe acel sound. De acolo și până la cele mai bune poziții din topuri a mai fost un singur pas. Megan a fost prezentă la toate galele importante din industria muzicală și aproape că de la toate a plecat cu câte un premiu.

Deși poate părea ușor din exterior, Megan Thee Stallion garantează că nu este deloc așa. Totul are un preț, la propriu. Artista a vorbit pentru prima dată despre costurile unei colaborări de succes cu nume puternice. Megan are o piesă cu Future, o piesă care a costat-o o avere. Pentru „Pressurelicious”, artista a scos din buzunar 250.000 de euro.

„Am simțit mereu că este destul de greu să fii femeie într-o astfel de industrie. Mi-am dorit o colaborare cu Future, așa că l-am sunat pe managerul lui să-mi spună un preț. Am aflat că totul costă 250.000 de euro, i-am spus managerului meu și mi-a adus banii. Apoi, Future mi-a trimis partea lui de piesă. Când am ajuns în studio, a trebuit să schimb toate versurile ca să aibă totul sens.”

 

 

Cât de bine îi merge Megan Thee Stallion pe plan personal

Mega Thee Stallion trăiește, de departe, cea mai bună peroadă a vieții ei. Artista are parte de un succes fulminant, iar piesele ei ocupă mereu cele mai bune poziții în topuri. Meg are toate motivele să fie fericită, mai ales că la fel de bine îi merge și pe plan personal.

Artista este destul de pretențioasă, dar se pare că a găsit pe cineva care să o mulțumească în totalitate. De câteva săptămâni bune, Megan este într-o relație cu Pardison Fontaine. La început, cei doi au fost destul de rezervați cu relația lor, dar acum se afișează fără probleme. Cei doi au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce părăseau clubul Bootsy Bellows din California.

Dai un ban, dar stai în față. Câți bani a scos Megan Thee Stallion din buzunar pentru o colaborare cu Future
Hepta