Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că INNA este una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Iubita lui Deliric este extrem de apreciatî în afară, acolo unde are concerte pe bandă rulantă, campanii și proiecte. INNA este destul de scumpă la vedere, iar cei care și-o doresc pe scenă trebuie să scoată bani frumoși din buzunare.

INNA a muncit din greu ca să ajungă astăzi să culeagă roadele. Artista din Neptun nu s-a lăsat până când piesele ei nu au depășit granițele României. INNA a fost și este extrem de ambițioasă și perfecționistă, iar aceste calități au ajutat-o să devină una dintre cele mai apreciate artiste de către publicul internațional. Iubita lui Deliric stă mai mult plecată decât în țară, iar asta nu pentru că nu îi place în România, ci pentru că fanii din Mexic, Turcia, Rusia, Grecia, Polonia, Ungaria și nu numai o solicită la spectacole. INNA are un tarif destul de piperat, dar cei care au văzut-o performând pe scenă au spus că show-ul ei merită toți banii.

”Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA,  două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri, o suită, două camere single, și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane”, a declarat un organizator de spectacole care cunoaște onorariile soliștilor români, pentru impact.ro

INNA are un succes fulminat și afară, astfel că pe scenele internaționale, tariful acesteia suferă modificări, de cele mai multe ori dublându-se chiar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)