Post Malone a lipsit o perioadă din lumina reflectoarelor, dar are o scuză. Artistul a început să se concentreze mult mai mult pe aspectele personale și se pare că i-a reușit. 2022 îi va aduce lui Posty cel mai mare rol posibil și anume, acela de tătic.

Post Malone este în culmea fericirii. Artistul va deveni tătic, iar emoțiile sunt la cote maxime, mai ales că este pentru prima dată în acest rol. Malone și iubita lui au organizat o mică petrecere cu această ocazie în California, la care au participat apropiații lor. Momentan, cuplul nu a oferit prea multe detalii, dar Post Malone nu a putut să își stăpânească bucuria și a oferit primul lui interviu în calitate de tătic.

„Sunt foarte bucuros de acest capitol din viața mea. Nu am fost niciodată atât de fericit. Acum mă contrez pe familia și pe prietenii mei și încerc să le ofer iubirea de care au nevoie”, a spus Posty pentru TMZ.

Potrivit publicațiilor de peste Ocean, Post Malone a pus mâna pe o super-frumusețe. Rapper-ul s-a combinat cu o artistă de origine sud-coreeană, MLMA pe numele ei de scenă aka Me Love Me A Lot. Zvonurile despre o idilă între cei doi au apărut în luna august 2020, după ce s-au afișat în ipostaze tandre pe Instagram-ul ei. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat oficial relația, știi vorba aia: ”nu iese fum fără foc”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @postmalone