În serial este tată adoptiv pentru copilul iubitei lui, Monica, iar în viața reală urmează să aibă un copil. Actorul Jaime Lorente, cel care îi dă viață simpaticului Denver din ”La Casa de Papel”, urmează să devină tătic până la sfârșitul anului. 

Vestea că Jaime Lorente alias Denver așteaptă un copil a fost dată de revista Hola! Spania și a luat prin surprindere pe multă lume. Asta cu atât mai mult cu cât actorul ieșise dintr-o relație la începutul acestui an și nu s-a mai afișat cu nimeni de atunci. Potrivit revistei spaniole, actorul se iubește cu o femeie din staff-ul serialului. Cea care îl va face tătic pe Jaime se ocupă de costumele din serial, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat atât de tare, încât și-au dus rapid relația la nivelul următor. Cei doi așteaptă o fetiță pe care o vor boteza Amaia, potrivit revistei Hola!

#Lookalike. El Profesor din La Casa de Papel și-a găsit sosia pe internet. Cât de bine seamănă?

Înainte să se combine cu mama bebelușului său, Jaime a avut o relație de doi ani cu o altă colegă din serial. Maria Pedraza a interpretat rolul lui Alison Parker în primele două sezoane, una dintre ostaticele din monetărie. Ea și Jaime au mai fost colegi de platou și la filmările pentru ”Elite”, un alt serial spaniol, iar de aici până la o idilă a fost un singur pas. Cei doi s-au despărțit în luna ianuarie, iar presa tabloidă spaniolă a surprins-o atunci pe Maria în timp ce își muta lucrurile din casa fostului ei iubit. Se pare că Jaime a trecut destul de repede peste despărțire și și-a găsit dragostea imediat.