Un nou sezon, un nou look. Maluma le poate face cu ușurință concurența vedetelor feminine care își schimbă look-ul. De-a lungul timpului, artistul a adoptat diferite culori și tunsori și guess what? Cu toate i-a stat bine!

Viața lui Maluma este colorată și la fel și părul lui. Dacă în ultima perioadă te-ai obișnuit cu el blond, forget about it! Maluma a făcut o extravaganță și a optat pentru vopsirea părului în albastru. Pretty boy dirty boy Maluma și-a etalat cu mândrie noul look, iar aprecierile din partea fanelor nu au încetat să apară. Este evident faptul că artistului îi lipsesc concerte și conexiunea cu fanii, dar să nu uităm că Maluma a fost printre primii artiști care au oferit numărul de telefon urmăritorilor lor.

Chiar dacă pandemia i-a stricat planurile lui Maluma, artistul a făcut fața cu brio provocărilor muzicale. Maluma tocmai ce a lansat remixul ”Hawai” împreună cu The Weeknd și, în doar cinci zile de la lansare, piesa a ajuns pe primul loc în topul Spotify. Cei doi artiști au înregistrat piesa și au filmat videoclipul în doar săptămâni. Așa se întâmplă unde este inspirație și unde artiștii rezonează foarte bine!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)