Miley Cyrus face echipă bună cu orice, mai puțin cu dragostea. De când a divorțat de Liam Hemsworth, artista nu și-a mai găsit sufletul pereche, iar ideea singurătății o bântuie mai mult ca oricând.

Miley Cyrus s-a obișnuit cu statutul de burlăciță. Sau, cel puțin, așa dă de înțeles pe Instagram. Artista a început să se afișeze din ce în ce mai mult singură pe Instagram și tot acolo și-a exprimat și părerea despre singurătate. Miley este o fire nonconformistă, așa că nu ia prea mult în calcul vorbele aruncate în online. Chiar și așa, artista a vrut să îi lămurească pe toți de ce nu are momentan un partener.

”Să fii singur nu este cool. Hey, fac fix ce îmi place!”, a fost replica lui Miley, venită, probabil, în urma miilor de întrebări primite despre relațiile ei. 

Într-un interviu acordat lui Howard Stern la postul de radio SiriusXM, Miley a recunoscut că pierderea lui Liam a fost ca o dramă în viața ei. ”Suntem împreună de când aveam 16 ani și ne-am îndrăgostit la filmările ”The Last Song”. Ne-am logodit, dar cred că niciunul dintre noi nu a știut ce presupune căsătoria. După cum bine știti, casa noastră a ars, iar eu mi-am pierdut vocea în acea perioadă. Liam a fost eroul meu și a salvat majoritatea animalelor pe care le aveam în casă în acel moment. Acum, realizez că l-am iubit pe Liam. Și încă îl iubesc și îl voi iubi mereu. 

De ce ne-am despărțit? Pentru că ne certam prea des. Atunci când ajungeam acasă aveam nevoie de cineva care să mă înțeleagă. Asta nu s-a întâmplat, iar eu am ajuns în punctul în care nu mai toleram nici drama, nici certurile.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)