Lino Golden este exemplul perfect de ambiție și de motivație. Artistul s-a luptat de-a lungul timpului cu kilogramele în plus, dar din această luptă a ieșit învingător și este mândru de progresul lui.

Lino Golden a fost de multe ori crititicat pentru kilogramele în plus pe care le-a avut o bună perioadă de timp. Artistul a avut o voință de fier, s-a disciplinat alimentar și a început să facă sport mai mult ca niciodată. Rezultatele au început să se vadă imediat, Lino slăbind câteba kilogramele bune într-un timp destul de scurt. Fostul Golden Boy a apelat și la medicul estetician pentru a elimina excesul de piele rămas în urma transformării bruște.

Lino se simte mai bine ca oricând și este extrem de mândru de rezultatele la care a ajuns. Artistul a postat pe Instagram un colaj before & after, iar diferențele sunt notabile. 

”La început sincer îmi era rușine de cum arăt 😞...după ce am ajuns să înțeleg că în primul rând trebuie să mă simt eu bine în pielea mea și după să mă intereseze ce vorbește lumea de mine 😘
Am muncit foarte mult și sunt mândru de realizarile mele din punct de vedere al aspectului și al sănătății.
Dacă lumea îți dă hate și și-o ard bully cu tine pentru cum arăți nu trebuie să te simți down,down sunt ei pentru că ăla e nivelul lor 💘♥️🙏🏼”,
a scris Lino pe Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lino 🦍 (@linogolden)