Anul acesta, MET Gala a fost un eveniment cu cântec pentru Hailey Bieber. Modelul nu a avut parte tocmai de primirea la care se aștepta, iar câțiva fani ai Selenei Gomez prezenți acolo i-au stricat complet seara. Presa de peste Ocean a scris că Hailey ar fi izbucnit în lacrimi pe covorul bej de la MET, acesta fiind și motivul pentru care și-a pus ochelarii de soare. 

Hailey Bieber a fost invitată recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres, iar subiectul pe care l-a dezbătut i-a făcut pe mulți să își pună un semn de întrebare. Soția lui Justin crede că MET Gala este un eveniment care îi poartă ghinion și are toate argumentele pentru asta,

„Prima dată când am mers la MET Gala, în dimineața următoare mi-am luxat glezna. A fost groaznic. S-a întâmplat acum mult timp, când aveam 18 ani. În următorul an, fix la 365 de zile distanță, mi-am luxat, din nou, aceeași gleznă. Toate lucrurile astea m-au pus pe gânduri și am început să cred că aparițiile mele la MET Gala sunt blestemate. S-a întâmplat atunci, sper să nu se mai întâmple din nou. Bate-n lemn!”, a spus Hailey. 

În cazul în care nu ești la curent, Hailey a fost prezentă la MET Gala de șase ori până acum, iar cea mai recentă apariție a fost alături de soțul ei.