Chiar dacă nu este atât de vocală precum surorile ei, Kourtney Kardashian are și ea mulți ași în mânecă. Cei care au urmărit-o până acum, sigur au aflat că are un brand, „Posh”, axat pe produse de healthy și wellness.

Cineva din familia Kardashian trebuia să o facă și pe asta. În timp ce majoritatea clanului Kardashian-Jenner aleargă după faimă și proiecte bănoase, Kourtney a îmbinat utilul cu plăcutul. Bruneta și-a deschis propriul business exact pe sufletul ei. Preocupată mereu de tot ce ține de sănătate, Kourt le-a deschis și fanilor apetitul pentru această zonă.

Brand-ul lui Kourtney, „Posh” este foarte activ în online. Pe contul lor oficial de TikTok se postează foarte multe rețele pe care fanii le pot prepara acasă, fără prea mult efort. Recent, Kourtney a împărțășit cu admiratorii ei rețeta celebrului ceai de mere. După ingrediente, sigur este delicios și unde mai pui că nici nu este complicat de preparat.

Pentru a savura băutura magică a lui Kourtney, ai nevoie de:

  • mere
  • mentă
  • lămâie
  • ghimbir
  • miere
  • condimente pentru ceai

Îți lăsam aici modul de prepare care este extrem de simplu. În plus, Kourtney garantează că ajută digestia și îmbunătățește imunitate. Well, merită încercat.

 

@poosh

An apple ✨tea✨ a day keeps the doctor away 🫖 Get brewing at the link in our bio #poosh #pooshrecipes #appletea #pooshtok

♬ follow liz sanchez if you are hot – LIZ SANCHEZ

 

Ce truc i-a recomandat Kourtney Kardashian lui Kim pentru a avea un păr sănătos

Kim Kardashian este o inspirație pentru milioanele de fani care o urmăresc. Deși mai mereu arată ca scoasă din cutie și toată lumea o acuză că este fake, Kim are o podoabă capilară de invidiat. Atunci când nu apelează la peruci sau la meșe imense de păr, Kim se folosește de un truc care este simplu de urmat.

Potrivit brand-ului deținut de Kourney Kardashian, sora lui Kim, miliardara folosește celebra apă de orez pentru a da strălucire și suplețe părului. Multora le vine greu a crede. Totuși, se pare că iubita lui Pete Davidson a fost cucerită de acest truc. Apa de orez a fost virala anul trecut pe TikTok. Mai mult, informația pare destul de reală, având în vedere că cea care a dat din casă a fost sora ei.

Cum poți prepara la tine acasă celebru ceai al lui Kourtney Kardashian. Vedeta garantează efecte miraculoase
Hepta