Delia și-a făcut un trademark din outfit-urile oversized pe care le poartă, iar atunci când se afișează cu o ținută mulată, care îi urmează liniile corpului, parcă e complet altă persoană. Din când în când, artista își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu haine care îi pun în valoare formele. 

Delia se poate lăuda cu un corp de invidiat, în ciuda faptului că este o gurmandă și a recunoscut de multe ori că îi place mâncarea și că are o slăbiciune pentru dulciuri. Artista are însă o disciplină de fier atunci când vine vorba despre sport, iar antrenamentele pe care le face aproape zilnic își spun cuvântul. Delia e preocupată de imaginea ei și se menține în formă în diverse moduri. Atunci când nu aleargă în parc, face sport acasă și chiar are o sală de fitness amenajată în apartament. Din când în când, apelează și la antrenori care să o îndrume pentru a obține formele pe care și le dorește, iar rezultatele vorbesc de la sine. 

Seamănă, dar nu răsare. Șapte chestii de la care s-ar fi putut inspira Delia atunci când s-a vopsit în două culori

Chiar dacă se afișează destul de rar îmbrăcată sumar, Delia își surprinde din când în când urmăritorii cu ipostaze provocatoare. Artista s-a filmat în timp ce dansa și a postat imaginile pe TikTok, iar cei care le-au văzut au fost cuceriți. Îmbrăcată cu o salopetă super-scurtă, cu ciorapi plasă și pantofi cu toc, Delia și-a pus în valoare picioarele tonifiate și i-a impresionat pe cei care au văzut-o. Să nu mai vorbim de mișcările de dans!

 

@delia

😌

♬ Leave The Door Open - Bruno Mars & Anderson .Paak & Silk Sonic