Atunci când îți dorești ca picioarele să nu mai fie la fel de obosite, după o zi plină de activități solicitante, iar durerile la nivelul acestora să dispară, specialiștii recomandă achiziționarea unei perechi de încălțăminte ortopedică. Ce înseamnă mai exact “încălțăminte ortopedică”? Nimic altceva decât design și tehnologie, de dragul picioarelor tale.

Despre cum să îți alegi cea mai bună pereche de pantofi ortopedici, ce avantaje trebuie să ofere atât picioarelor, cât și coloanei vertebrale, afli chiar din rândurile de mai jos. Nu știi de unde să cumperi un astfel de produs și nici ce brand de pantofi ortopedici ar putea să îți aducă relaxarea și confortul pe care le căutai? În rândurile de mai jos afli absolut tot ce te interesează despre încălțămintea ortopedică, așa că nu îți dorim altceva decât lectură plăcută.

Confort

Așa cum spuneam și puțin mai sus, atunci când spui “pantofi ortopedici”, te gândești automat la o încălțăminte realizată întocmai pe calapodul piciorului tău, pentru a-i oferi acestuia confort, chiar și în cele mai solicitante zile de la birou. Brandul de pantofi ortopedici PodoWell, prin toată gama sa de produse, te încalță cu încălțăminte ortopedică menită să ofere relaxare și confort, indiferent de conformația piciorului tău.

Mai mult decât atât, o pereche de pantofi PodoWell Psychhe pentru dama se poate adapta ușor, în funcție de diferite deformări ale membrelor inferioare, iar printre cele mai cunoscute se numără și “hallux valgus”, sau așa cum mai sunt acestea denumite – monturile de la picior.

Design

S-a produs în mod greșit impresia conform căreia pantofii ortopedici trebuie să aibă neapărat un design învechit, ce nu ar putea fi niciodată integrat într-o ținută de zi. Gama de pantofi ortopedici PodoWell demonstrează exact contrariul, pentru că toate produsele din această gamă pot fi purtați cu ușurință pe stradă, de pacienții care suferă de afecțiuni ortopedice.

PodoWell Vercors, PodoWell Vendee, PodoWell Psyche, toate aceste perechi de pantofi ortopedici pot fi cumpărate online, de pe catenapascupas.ro, pentru a te bucura în fiecare zi de un look modern, chiar și atunci când utilizezi încălțăminte ortopedică.

Durabilitate

Materialele din care sunt realizați pantofii sunt extrem de rezistente, lucru ce asigură o calitate de durată. Spuma, materialul cel mai întâlnit în compoziția tălpii unui astfel de pantof, este elastică și foarte moale, însă oferă garanția unei utilități de durată. Restul materialelor unei astfel de perechi de pantofi păstrează aceeași notă, oferind persoanei care ii poartă confort, mobilitate și stabilitate. De exemplu, partea din față a pantofilor PodoWell Psyche este realizată dintr-o piele tip stretch, asigurând confortul necesar, indiferent de afecțiunea ortopedică a piciorului.

Dacă vrei să comanzi online o pereche de pantofi ortopedici PodoWell, nu trebuie decât să intri chiar acum pe catenapascupas.ro, unde te așteaptă o gama întreagă de produse de tehnică medicală, printre care și cea mai bună încălțăminte ortopedică.

Comandă imediat de pe site perechea de pantofi ortopedici dorită, pe care o poți apoi plăti în rate sau pe care o poți ridica de la orice farmacie Catena, dacă îți este mult mai ușor așa.