Perioada scurtă în care pandemia și-a relaxat măsurile a fost perfectă pentru industria cinematografică. Producătorii au lucrat în ritm alert pentru a aduce în fața fanilor unele dintre cele mai tari filme. În timp ce la unele încă se mai filmează, altele deja au început să aibă premiera.

Iubitorii de filme nu se pot plânge. Spre deosebire de 2020, anul acesta industria cinematografică a adus în prim plan câteva filme care merită toată aprecierea. Printre acestea se numără și ”Dune”, o producție excepțională care îi are ca protagoniști pe Zendaya, Timothée Chalamet și Jason Momoa. Actorii deja au fost în mai multe țări pentru a promova filmul, dar premiera de la Londra a fost de departe cea mai interesantă.

Zendaya a atras toate privirile cu ținuta, dar și cu noul ei look. Actrița s-a tuns și are breton, iar asta i-a adus numai aprecieri din partea fanilor. Queen Z a purtat o cămașă din lanțuri creată de Vivienne Westwood la care a adăugat o fustă cu pattern în carouri. Zendaya nu a făcut senzație doar la Londra, ci și la Veneția și Paris.

”Dune” a avut premiera oficială pe 3 septembrie în cadrul Festivalului de Film de la Veneția și deja rulează în unele cinematografe.