Pandemie, pandemie, dar petrecerea de Anul Nou din New York nu poate fi oprită. Autoritățile au decis să nu anuleze una dintre cele mai așteptate petreceri ale anului, ci doar să le adapteze vremurilor.

La fel ca la Super Bowl, Jennifer Lopez va crea un show spectaculos și la New Year’s Rockin’ Eve. Artista va cânta fix în momentul cheie al evenimentului, înainte ca bila din Times Square să fie coborâtă. Petrecerea va dura cinci ore și jumătate și va putea fi urmărită de fani la tv. Jennifer Lopez nu este singurul nume important așteptat la trecerea dintre ani. Pe lista evenimentului găzduit de Ryan Seacrest se mai află Billy Porter, Jimmy Allen și Cyndi Lauper.

La începutul anului, Jennifer Lopez și Shakira au urcat pe scena Super Bowl, iar momentul lor a fost unul wow. Cele două dive au făcut un adevărat spectacol, așa cum și-au obișnuit fanii, iar Shakira poate spune că aproape și-a petrecut ziua de naștere pe scenă. Atât J Lo, cât și Shakira i-au adus un omagiu regretatului jucător NBA, Kobe Bryant. Alături de cele două artiste, pe scenă, au mai urcat și J Balvin, Bad Bunny, dar și fiica lui J LO, Emme. Prestația celor două a fost foarte apreciată, Twitter-ul fiind plin de laude la adresa artistelor.