Selena Gomez este una dintre fostele membrele ale familiei Disney care a avut cea mai frumoasă ascensiune în carieră. După ce a scăpat de regulile dure impuse de cei de la Disney, Selena a început să bifeze și cele mai lungi relații.

Selena Gomez va fi toată viața asociată cu Justin Bieber. Cei doi au avut o relație tumultoasă și, chiar dacă au trecut mulți ani de când și-au spus ”adio”, între Sel și Biebs încă mai mocnește ceva. Ceea ce probabil nici Justin nu știa până acum este faptul că în toată această perioadă, Selena a avut un crush la fel de celebru ca și ea. Este vorba despre Cole Sprouse, fratele lui Dylan Sprouse, gemenii care au făcut senzație în serialul de pe Disney ”Sweet life of Zack and Cody”.

Selena Gomez, sacrificii de dragul artei. Uite cu cine nu i-a plăcut să se sărute!

”Eram obsedată de Cole Sprouse și aveam scris în interiorul dulapului că sunt îndrăgostită de el. Eram obsedată de acel serial și credeam că la un moment dat vom fi împreună. Apoi, am fost invitat special în acel serial și a trebuit să îl sărut pe Dylan, nu pe Cole, conform scenariului.”