Povestea celor „101 Dalmațieni” a fost preferata unor generații. Patrupezii încă mai fac senzație cu variante updatate, iar dacă aveați impresia că ați aflat totul despre „Cruella” anul trecut, ei bine, v-ați înșelat!

101 Dalmațieni au revenit în centrul atenției anul trecut cu un alt fel de poveste. Acțiunea filmului s-a bazat pe viața Cruellei de Vil înainte de a fi prezentă în același peisaj cu blănoșii. Personajul principal a fost interpretat de nimeni alta decât Emma Stone. Actrița este cunoscută pentru rolurile din ”La La Land”, ”Crazy Stupid Love” sau ”Birdman”.

”Cruella” versiunea 2021 a urmărit începuturile personajul negativ, dar și aventurile maleficei femei în timpul studiilor de modă pe care le urmează. Parcursul Cruellei este departe de a se fi terminat, așa că producția a făcut marele anunț. Încep filmările pentru partea a doua, iar rolul principal îl păstrează tot Emma Stone.

„V-am spus că filmul va avea premiera la anul. Nu știu o dată exactă, dar știu că Tony McNamara lucrează la scenariu. Momentan, totul depinde de programul lui Craig Gillespie și al Emmei Stone. Sunt singur că va merita așteptarea”, a spus unul dintre producători.

Cruella de Vil a făcut cunoștință cu publicul mic și mare pentru prima dată în anul 1961. De atunci celebrul personaj a fost interpretat sau animat în diferite versiuni.

„Cruella” is back! Când va avea loc premiera celei de-a doua părți a filmului produs de Disney
Hepta

Pe ce producții mai mizează Disney, în afară de „Cruella”

Dacă ești pasionat de filme, sigur ai observat că cei de la Netflix încep să piardă teren în fața celorlalte platforme de streaming. Chiar și la bursă, graficul de la Netflix a înregistrat o pantă descendentă. Aici, în salvarea publicului, vin celelalte platforme, printre care și Disney+.

Nu mai este niciun secret faptul că marile producții din cinema apar la câteva săptămâni distanță pe Disney+. Cel mai recent exemplu este „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Cu siguranță, același lucru se va întâmpla și în cazul producției „Cruella”.

Momentan, nimeni nu a oferit prea multe detalii despre noul scenariu. Totuși, în așteptarea Cruellei, poți să te delectezi cu „Only murders in the building”, „Death on Nile”, „Castle”, „The dropout” și multe altele.