Justin Bieber și-a vândut, în sfârșit, casa din Beverly Hills, la mai bine de un an de când a pus anunțul pe internet. Biebs a fost nevoit să lase la preț și a pierdut o jumătate de milion de dolari din cât a plătit inițial pe locuința de lux.

În urmă cu un an, Justin Bieber a anunțat pe Instagram că vrea să își vândă casa din Beverly Hills, dar nu a găsit cumpărător până acum. Reședința se află într-un cartier de lux din Hollywood și are cinci dormitoare, șapte băi, un birou, cinematograf și o cramă cu zonă de bar. Iubitul Arianei Grande, Dalton Gomez, a făcut parte din echipa care s-a ocupat de tranzacție. 

Atunci când a fost listată pe site-urile de vânzări, în luna octombrie, la un an după ce Bieber a încercat să o vândă pe Instagram, prețul afișat a fost de 8,9 milioane de dolari, iar locuința s-a vândut cu aproape un milion de dolari mai puțin decât suma cerută. Biebs plătise pe casă 8,5 milioane atunci când a cumpărat-o, așa că a ieșit în minus cu jumătate de milion de dolari. Casa a fost vândută cu tot cu mobilier, iar la momentul la care Justin a postat anunțul pe internet, a publicat și câteva fotografii din interior.