Cristina Ștefania are multe surprize pentru fanii ei. Anul acesta, iubita lui Speak și-a propus să fie implicată în cât mai multe proiecte, dar, înainte de toate, o mică vacanță este perfectă. Plecată în Seychelles, Cristina Ștefania a fost confundată cu o vedetă super cunoscută la nivel internațional.

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute vedete din întreaga lume. Miliardara s-a făcut remarcată destul de repede, iar acum, mai mult ca niciodată, se bucură de o popularitate imensă. Toată lumea spune că nu ai cum să nu o observi sau că nu ai cum să o confunzi pe Kim, mai ales că posteriorul este emblematic pentru imaginea ei. Ei bine, de la orice regulă există și o excepție.

Recent, Cristina Ștefania a fost confundată de către admiratorii ei cu Kim Kardashian. Iubita lui Speak se bucură de soare și de plajă la mii de kilometri distanță de casă, mai exact, în Africa de Est. Ștefania și Speak au ales să meargă în Seychelles, acolo unde vedeta își etalează corpul bine lucrat la sală. Iubita lui Speak este în cea mai bună formă, iar pozele postate recent pe Instagram i-au făcut pe fani să o confunde cu Kim. Și pe bună dreptate!

Pentru că au primit multe întrebări legate de destinația lor de vacanță, Speak și Ștefania au pregătit multe vloguri. Pentru o astfel de locație, artiști au scos bani mulți din buzunare. Potrivit celor de la cancan.ro, Speak nu este singur acolo, ci este vecin de insulă cu Smiley și Delia. Jurata de la „iUmor” este cazată la Constance Lemuria din Praslin, un resort de lux din Seychelles, unde o cazare de 6 nopți cu mic dejun, pentru două persoane costă în jur de 5.000 de euro.

sursa foto: TMZ