Jason  Derulo și Jena Frumes formează cel mai haios cuplu de pe TikTok. Dacă până acum făceau challenge-uri împreună, de când este însărcinată, Jena a decis să îi plaseze provocări lui Jason și nu este deloc blândă cu el.

Jason Derulo și Jena Frumes sunt cei mai proaspeți părinți din showbiz. Cei doi au făcut marele anunț pe Instagram și nu au vrut să își lase fanii să aștepte prea mult, așă că au dezvăluit deja sexul bebelușului. Jena și Jason au organizat un party special pentru dezvăluirea sexului bebelușului, iar emoțiile au fost mari pentru toți participanții. După multe clipe de suspans, cuplul a anunțat că vor deveni părinții unui băiețel, iar felicitările nu au încetat să apară. Acum, următorul pas este dezvăluirea numelui pe care l-au ales.

Wow | Tu știi ce au în comun Jason Derulo și iubita lui?

Până când fanii vor afla care este numele celui mai mic membru al familiei Derulo, Jena a decis să îi aplice un test destul de dur iubitului ei. Modelul și-a provocat iubitul să facă task-urile unei femei însărcinate pentru a vedea cât de grea este această ipostază. Jena nu l-a lăsat pe Jason să scape prea ușor, așa că i-a lipit o minge care să imite burtica de gravidă. Chiar dacă Jason a făcut ca totul să pară funny și simplu, mămicile știu că nu este deloc așa.

Iată ce a ieșit!

 

 

@jena

Rate how @jasonderulo did 1-10 🤣 vid idea from @abbieherbert_

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod