Amna și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram în urmă cu câteva zile, când a anunțat pe Instagram că s-a infectat cu virusul Covid-19. După o pauză de la rețele sociale, artista a revenit pe stories, pentru a-și pune la curent urmăritorii cu starea ei de sănătate. 

A trecut mai bine de o săptămână de când Amna a aflat că are Covid, dar se pare că greul a trecut și că este pe drumul spre vindecare. După ce zilele trecute a postat pe Instagram un mesaj care i-a cam îngrijorat pe cei care o urmăresc și a povestit că a ajuns la spital, pe mâinile medicilor, Amna a vorbit cu prietenii ei virtuali pe Insta Stories și a povestit care este starea ei acum. Cântăreața a spus că este a opta zi de când s-a infectat și că, în sfârșit, poate să respire fără picături pentru nas. Amna a mai spus că se simte mai bine și că poate reveni încet-încet la ritmul ei obișnuit, după ce în primele zile a stat mai mult în pat decât în picioare. 

Pozitivi după testul pozitiv. Artiștii români care au avut Covid-19 și s-au vindecat

Amna a lansat în urmă cu două săptămâni o piesă în colaborare cu Liviu Teodorescu. ”Sper s-o iubești” a depășit un milion de vizualizări pe YouTube și a fost în Trending în primele zile după lansare. Mulți au ”citit printre rânduri” și au înțeles că piesa ar avea un mesaj îndreptat către fostul soț al Amnei, dar ea nu a confirmat niciodată acest lucru, ci doar a dat indicii.