Kourtney Kardashian a decis să păstreze o relație de prietenie cu tatăl copiilor ei, Scott Disick și să acorde o nouă șansă iubirii. Membra clanului Kardashian are o relație de câteva luni cu Travis Baker, iar lucrurile par că sunt mai serioase ca niciodată.

Kourtney a fost mereu cea mai secretoasă din familia Kardashian și, deși mereu și-a ținut departe de ochii curioșilor relațiile, de data asta a simțit că este nevoie ca Instagramul să știe care sunt sentimentele ei pentru Travis Baker. Cei doi au fost destul de sfioși la început și erau destul de zgârciți cu imaginile, dar acum Instagramul lor este plin de poze de cuplu.

Porumbeii se află într-o vacanță de câteva zile, iar imaginile pe care le postează pe social media stârnesc o mulțime de reacții. Kourt a renunțat la inhibiții, dar și la haine și s-a afișat în brațele iubitului ei în timp ce se sărutau pasional. Cum descrie Kourt actuala relație? ”Just like Heaven”. Sentimentul este reciproc, iar Travis consideră că membra familiei Kardashian este totul pentru el. 

Săptămânile trecute, iubitul lui Kourtney și-a tatuat numele ei chiar pe piept. Cea care s-a lăudat cu tatuajul a fost Kourt, iar imaginea a primit comentarii de la toți prietenii ei, inclusiv un ”goals” de la Addsion Rae.