Kanye West nu se mai ascunde! După luni întregi în care paparazzi au fost pe urmele lui și l-au spionat zi și noapte, acum, Ye a decis să o prezinte lumii pe iubita. Nu a mai fost o surpriză pentru nimeni pentru că toți știau cu cine se iubește rapperul, dar gestul a fost unul drăguț. Ye și Julia Fox s-au asortat în ținute de denim și și-au făcut debutul oficial pe covorul roșu de la Men's Fashion Week din Paris.

Kanye a decis că nu mai are rost să sufere după Kim Kardashian. Fiecare a mers mai departe și, în timp ce la Kim Kardashian lucrurile privind partea sentimentală sunt destul de confuze, la Kanye totul pare mult mai simplu. După aventura pe care a avut-o cu Irina Shayk, rapperul a schimbat macazul și a trecut la categoria actrițelor.

De data asta, cucerirea lui Kanye este nimeni alta decât actrița Julia Fox, cunoscută din „Uncut gems”. Cei doi se întâlnesc încă de la începutul anului, iar surse apropiate susțin că rapperul este mână largă când vine vorba de iubita lui. Încă de la primele întâlniri, Kanye a copleșit-o pe Julia cu multe cadouri, printre care și haine de brand și nu numai.

Gurile rele spun că totul face parte dintr-o mișcare de PR foarte bine gândită și că, de fapt, între cei doi nu ar fi vorba de sentimente. Ye și Julia nu pun la suflet comentariile răutăcioase și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

sursa foto: Complex