Fetelor, luați-vă gândul de la el! J Balvin nu mai este burlac demult. Artistul latino s-a afișat cu mama copilului său, iar tot ce putem spune este faptul că Balvin nu are deloc gusturile rele.

J Balvin a dat apă la moară încă de anul trecut, atunci când existau zvonuri despre o posibilă relație între el și modelul Valentina Ferrer. Balvin a renunțat la statutul de burlac și a oficializat relația pe covorul roșu al Premiilor Grammy din 2020. Artistul are gusturi bune, așa că și-a găsit sufletul pereche tot în lumina reflectoarelor.

Baby on Board! J Balvin va fi tătic. Vezi prima fotografie cu iubita lui însărcinată!

Valentina Ferrer este un model cunoscut la nivel internațional și se poate lăuda cu locul 10 în topul Miss Universe. Cum s-au cunoscut cei doi? Acum 3 ani, fix pe platourile de filmare ale videoclipului ”Sigo Extrañándote” al lui J Balvin. Valentina îmbină perfect viața de model cu cea de actriță, fanii putând să o urmărească și în serialul ”Betty en NY”.

Recent, Balvin a primit vestea că va deveni tătic. Iubita lui și-a dorit de mult timp să devină mămică, iar dorința ei a devenit realitate. Valentina nu are de gând să se oprească la un singur copil, spunând de nenumărate ori că vrea cel puțin trei copii. Dacă J Balvin este de acord cu asta, why not?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)