Nicole Cherry și iubitul ei, Florin sunt în culmea fericirii. Cei doi vor deveni părinți, iar anunțul a fost făcut chiar de Nicole prin intermediul celei mai recente piese, ”Scrie-mi pe suflet”.

Nicole Cherry s-a maturizat atât personal, cât și profesional sub ochii fanilor care o urmăresc încă de când era puștoaică și cânta ”Memories”. Timpul a trecut, iar Nicole a devenit o femeie puternică, iar în curând va fi mamă. Artista a păstrat destul de bine secretul și a vrut ca fanii ei să afle marea veste într-un mod special, și anume prin cea mai recentă piesă, ”Scrie-mi pe suflet”.

Mom to be. Nicole Cherry și iubitul ei așteaptă primul copil. Artista a postat prima poză cu burtica de gravidă

Urmăritorii au copleșit-o pe Nicole cu mesaje emoționante și cu felicitări. Cei doi viitori părinți își țin fanii cu sufletul la gură până când vor afla dacă artista va fi mamă de băiețel sau de fetiță. Nicole nu vrea să prelungească prea mult suspansul, așa că a lăsat totul în mâinile fanilor. Dacă poza de pe Instagram în care anunță sarcina ajunge la 150k de like-uri, Nicole va spune sexul bebelușului. Internauții s-au mobilizat și sigur vor duce imediat imaginea de la 120k până la 150k și, de ce nu, poate și mai mult.