Jennifer Lopez continuă să își uimească fanii. După ce le-a oferit un mic teaser din videoclipul ce se anunță a fi fire, JLo a încins atmosfera și pe Instagram.

Jennifer Lopez este exemplu perfect de tinerețe fără bătrânețe. La vârsta ei, artista arată perfect și pare că întinerește pe zi ce trece. Jennifer Lopez se mândrește de fiecare dată când are ocazia în online cu trupul ei, iar fanii sunt mereu acolo pentru a o aprecia. Cea mai recentă poză de pe contul ei a adunat aproape 4 milioane de aprecieri în doar câteva ore de la postare. 

Jennifer Lopez se afla undeva la plajă, semn că a luat o mică pauză după perioadă încărcată prin care a trecut. Artista a concertat în noaptea dintre ani pe scena New Year’s Rockin’ Eve și a lansat și prima ei colecție de produse de skin care. Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul relativ bun pentru artistă pe plan profesional, Jennifer Lopez lansând piese și sunținând concerte online. Pe plan personal se putea și mai bine, având în vedere că artista și-a anulat planurile de nuntă cu Alex Rodriguez.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)