A venit timpul ca fanii lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est să primească și o veste bună. După ce acum câteva săptămâni au fost îngrijorați de starea artistului care a ajuns la spital, acum urmăritorii acestuia pot răsufla ușurați.

Mihai de la 3 Sud Est a trecut prin una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Artistul a fost testat de Coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Mihai a ajuns la spitalul din Medgidia și, potrivit cadrelor medicale, atunci când a fost internat, acesta are probleme de respirație.

Acum, artistul se simte mult mai bine și a ieșit învingător din lupta cu virusul. Mihai a postat un mesaj pe pagina oficială de Instagram în care le-a povestit fanilor cum s-a simțit în toată perioada aceasta: 

”Salutare oameni buni! De azi sunt acasă,iar starea mea de sanatate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptămâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă,pot să zic ca am învins. Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori. Mai vreau să mulțumesc, bineînteles vouă, fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet și v-ați rugat pentru binele meu. La final,dar nu în ultimul rând ,vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată. Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!”