Cleopatra și Edward Sanda au planurile mărețe. De abia au trecut câteva săptâmâni de când artista de peste Prut a spus ”da” și deja cei doi se gândesc să facă pasul următor.

Cleopatra și Edward au decis că este timpul să oficializeze iubirea lor, așa că artistul nu a mai stat pe gânduri și a cerut-o de soție pe aleasa inimii lui chiar în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani. Cleo și Edward comunică foarte mult cu fanii de pe Instagram și chiar dacă pandemia le-a dat și lor planurile peste cap, asta nu i-a împiedicat să împărtășească planurile de viitor cu urmăritorii lor.

Edward a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram și, așa cum era de așteptat, majoritatea întrebărilor erau despre relația cu Cleopatra. Fanii au fost curioși să afle când vor face pasul următor și se pare că cei doi au decis deja numele copiilor. 

Relația dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan a evoluat foarte repede și se pare că cei doi chiar sunt suflete pereche. Artiștii au reușit să transmită emoție încă de la primele piese pe care le-au lansat împreună, iar acum, faptul că deja sunt un cuplu face ca totul să fie special.