Kanye vrea să demonstreze că și-a revenit complet după despărțirea de Julia și s-a cuplat cu modelul Chaney Jones, în vârstă de 24 de ani. Cei doi au de gând ca relația lor să fie una serioasă și deja au început să se afișeze împreună. Ba mai mult, unii apropiați de-ai lui Kanye susțin că rapperul și Chaney se văd din februarie, încă de pe vremea când acesta forma un cuplu cu Julia. 

Cei care au văzut deja pozele cu cel mai fresh cuplu de peste Ocean au sesizat un detaliu care spune foarte multe despre Kanye. Chaney, actuala lui iubită pare a fi sora geamănă a lui Kim Kardashian. Fanii sunt convinși că nu este vorba despre o coincidență, mai ales că rapperul a ținut cu dinții de relația cu Kim Kardashian.

Urmăritorii lui Kanye au început să facă deja supoziții cu privire la durata noii sale relații, mai ales că antecedentele nu sunt unele favorabile. În cazul lui Kanye West și al Juliei Fox, dragostea nu a durat mai mult de o lună. Cei doi s-au despărțit, iar decizia pare că i-a aparținut Juliei. Actrița din „Uncut Gems” a promis că va rămâne prietena și colaboratoarea lui Kanye, dar că nu va mai putea fi iubita acestuia.

Până când vom cât va dura iubirea dintre el și Chaney, lasăm imaginile aste aici: