New baby alert! Nicki Minaj și sotul ei, Kenneth Petty au devenit oficial părinți. Rapperița a vrut ca nașterea să fie una cât se poate de retrasă de luminile reflectoarelor, la fel cum și-a ținut și sarcina.

Pe cât de extravagantă este Nicki în plan profesional, pe atât de retrasă și secretoasă este pe plan personal. Artista a păstrat mult timp sarcina ascunsă de ochii presei și a vrut ca fanii ei să afle chiar de la ea că va deveni mamă. Nicki a făcut anunțul pe contul de Instagram în luna iulie, atunci când a postat o serie de imagini de la o ședință foto.

Chiar dacă cei doi părinți nu au declarat nimic oficial, o sursă o oferit prețioasa informație celor de la publicația People. Se pare că Nicki a născut pe 30 septembrie la un spital din L.A. Fanii artistei sunt foarte fericiți pentru Nicki și de abia așteapta ca artista să le dezvăluie sexul și numele bebelușului.

Nicki și Kenneth sunt pregătiți să facă față rolului de părinți, mai ales că artista nu s-a lăsat niciodată influențată sau afectată de trecutul soțului ei. Kenneth Petty, în vârstă de 42 de ani a fost condamnat, printre altele, pentru tentativă de viol şi crimă. La vârsta de 16 ani, acesta a încercat să violeze o tânără pe care a şi amenințat-o cu o armă albă. Acesta a fost pedepsit cu patru ani de închisoare. Totodată, în 2013 a fost eliberat condiționat după ce a petrecut şapte ani în închisoare pentru uciderea unui bărbat.

Can't wait to see the baby!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love. Marriage. Baby carriage. Overflowing with excitement & gratitude. Thank you all for the well wishes. 💛

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on