Nu mai e un secret pentru nimeni că Smiley este un familist convins și că are o relație specială cu părinții și cu fratele lui. A compus chiar și o melodie pe care le-a dedicat-o, ”Confesiune”, iar povestea din spatele ei este una cel puțin emoționantă. 

Smiley nu vorbește prea des despre viața lui personală, dar, din când în când, își deschide sufletul în fața fanilor. Smiley este extrem de apropiat de părinții lui, iar melodia ”Confesiune” a fost compusă pentru ei, într-un moment de cumpănă. Artistul a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici și a povestit că familia lui a trecut printr-o încercare dificilă. În timp ce se afla în Statele Unite, Smiley a primit un telefon de la mama lui, care i-a spus că tatăl lui suferise un atac cerebral. A fost momentul în care Smiley a simțit că-i fuge pământul de sub picioare. 

”După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus într-un dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri”, a spus Smiley, adăugând că, din durerea pe care o simțea în acel moment s-a născut refrenul piesei: ”Îmi e dor de tine, tată, vreau să ne vedem mai des”. 

În caz că îți era dor să asculți piesa, sau vrei să le transmiți alor tăi cât de mult înseamnă pentru tine, îi poți da un play aici: