ZUTV a dat startul celei mai cool campanii de toamnă! Dacă ești pasionat de sporturi urbane, atunci welcome to the club!

Toamna se numără bobocii, iar ZUTV numără premiile. Dacă ești pasionat de role, skateboard, trotinetă sau BMX, iar schemele tale întorc toate privirile, ai nimerit în locul potrivit. Schemele tale pot fi câștigătoare și îți pot aduce marele premiu. 

Perioada de înscrieri s-a încheiat.

Stai geană pe pagina de concurs Wheels! Streets! Go! de pe zutv.ro. Din 21 octombrie vor fi afişate videoclipurile participante pe care le vei putea vota şi poți câștiga un voucher Footshop de 500 lei!

Dacă unul dintre videoclipuri este al tău, do the trick şi strânge cât mai multe voturi!
Trimite-i pe zutv.ro și do your magic să te voteze! Fii atent la detalii. Dă follow paginilor de Instagram ZU TV și Footshop.
Implică-ți toți prietenii și pot câștiga și ei un voucher Footshop de 500 lei doar votând!

Concurentii ale căror videoclipuri vor fi afișate pe site vor primi un mail care va conține link-ul cu care isi pot promova videoclipul pe Facebook, Instagram, TikTok, YouTube sau pe orice alte platforme şi canale de comunicare care cred ca le pot aduce voturi.

Pe data de 11 noiembrie se va termina perioada de votare, pe 13 vor fi afișați cei trei câștigători și persoana care a câștigat voucherul Footshop în valoare de 500 Ron.

În ceea ce privește voucherul de votare, el poate fi câștigat dacă îți votezi concurentul și dai follow paginilor de Instagram ZU TV și Footshop.