Anul 2020 a fost unul extrem de provocator pentru Adele. Artista a pierdut multe kilograme, și-a uimit fanii cu noua ei apariție, iar asta i-a adus și rolul de gazdă la Saturday Night Live. Dar asta nu este tot.

Adele are planuri mari pentru anul 2021. Au trecut deja 5 ani de când artista a lansat ultimul album, așa că a decis că este momentul să își răsfețe fanii din nou cu muzică. Adele are de gând să lanseze un album nou și, chiar dacă a vrut ca întreg procesul să fie secret, informațiile au fost făcute publice de bateristul ei, Matt Chamberlain. 

”Când i-am auzit vocea în căști, am simțit fiori pe șira spinării. Are o voce foarte puternică ș  transmite multă sensibilitate. Știți și voi cum sună! Este o nebunie să te afli în aceeași cameră cu ea și s-o auzi cântând!”, a spus Matt.

Adele a avut de-a lungul timpul de înfruntat criticile și replicile dure la adresa greutății sale, însă artista a demonstrat că dacă ai voință și determinare, orice este posibil. Dacă în 2008 pășea în platoul Saturday Night Live în calitate de artist, anul acesta Adele a devenit gazda emisiunii și deja a început cu dreptul. Artista a glumit și a a avut un monolog care a primit multe aprecieri. ”Știu că arăt diferit față de cum m-ați văzut ultima dată, dar, din cauza restricțiilor de COVID a trebuit să călătoresc mai ușoară și să iau doar jumătate din mine”, a spus artista ironică.